Wie is Mr.Mart

Mart van de Ven is vanaf 1979 actief als jurist. Na zes jaar als belastinginspecteur op het Ministerie van Financiën, werd ik in 1985 belastingadviseur bij een groot accountantskantoor in Amsterdam.

In 1989 ben ik in de gemeente Kaag en Braassem komen wonen.

Tijdens mijn loopbaan adviseerde ik veel mensen – burgers en ondernemers – op allerlei terreinen van het recht. Mijn visie is dat juridische problemen heel vaak ontstaan door onjuiste communicatie én doordat feiten niet goed genoeg juridisch worden bekeken en gewaardeerd.

Vaak zijn langslepende kwesties slecht voor de nachtrust en slecht voor de portemonnee. Ik vind dat dat soort dure trajecten voor de rechtzoekende moeten worden voorkomen. Dit kan in veel gevallen door je recht te krijgen met juridisch advies. Niet altijd kan een proces worden vermeden, maar ik meen dat een proces eerder een noodsituatie is, en daarmee een uitzondering.

U geeft mij de feiten van uw juridische probleem, dan vertel ik u wat uw recht is.